В навечерието на коледно-новогодишните празници Община Мездра получи поредното дарение

...
 В навечерието на коледно-новогодишните празници Община Мездра получи поредното дарение
Коментари Харесай

Повече от 2 000 деца и ученици от община Мездра получиха лакомства за Коледа - дарение от Фондация "Българска хранителна банка"

 В навечерието на коледно-новогодишните празници Община Мездра получи следващото подаяние от Фондация " Българска хранителна банка " (БХБ) - шоколадови десерти на обща стойност 10 621,44 лева, оповестиха от пресцентъра на общината. С посредничеството на чиновници в общинския отдел " Образование, обществени действия и опазване на здравето " лакомствата са раздадени на повече от 2 000 подрастващи, включително 615 ученици на детските градини и 1 475 възпитаници в локалните учебни заведения, както и консуматори на Майчин център, ученици на спортните клубове и за коледни детски тържества. 
 
 Фондация Българска хранителна банка Фондация Българска хранителна банка Източник: Община Мездра
Община Мездра и Фондация " Българска хранителна банка " си партнират сполучливо от м. май 2019 година Досега Фондацията е предоставила безплатно посредством Общинския център за обществени услуги и действия 45 тона хранителни артикули на обща стойност 368 хиляди лева Само през тази година БХБ е дарила 11 тона хранителни артикули на обща стойност 101 420 лева, с които е разнообразена храната на потребителите на Домашния обществен патронаж и на Дома за остарели хора, на членовете на Териториалната организация на Съюза на слепите в България и на потребителите на обществената услуга " Топъл обяд ". 

Община Мездра благодари за безвъзмездното подкрепяне на Фондация " Българска хранителна банка ", с пожелания за здраве, удача във всяко бъдещо начинание и радостни коледни и новогодишни празници! 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР